Anti Vlooien- en Tekenlotion Aktie

Het vlooien- en tekenseizoen is helaas weer aangebroken. In plaats van naar allerlei chemische middelen te grijpen besluiten een boel mensen om meer natuurlijke middelen te gebruiken die minder schadelijk voor de hond en het milieu zijn en die vaak ook beter werken.
Dankzij Li Kyriakou, eigenaresse van Domaine du Chien en Hond en Gezondheid, mag Stichting Idemo de anti Vlooien- en Tekenlotion van Hond en Gezondheid verkopen. Van iedere verkochte 500 ml fles zal Hond en Gezondheid 5 euro aan Stichting Idemo doneren!

Li is van oorsprong orthomoleculair therapeut die binnen haar eigen praktijk zelf lotions en cremes ontwikkelde voor mensen met diverse (huid)problemen. Inmiddels heeft ze haar praktijk vaarwel gezegd om voor haar 23 gehandicapte en afgedankte honden te zorgen.
De lotion die we mogen verkopen is destijds gemaakt voor mensen met psoriasis of eczeem. Een mooie bijkomstigheid was dat het ook werkte tegen andere huidklachten en tegen insecten en parasieten. Ze besloot de lotion verder aan te passen zodat ze deze ook voor haar honden kon gebruiken. Alles wat ze verkoopt is dus eerst uitgebreid op haar eigen honden getest en met opzienbarende resultaten.

Voor hond, paard en mens
Samengesteld uit wat de natuur ons biedt!
Volledig natuurlijk zonder conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen.
Ingrediënten: Neemolie,Teatree oil, Appelazijn, Colloidiaal zilver, e.o. Boswellia Frereana, Nigella Sativa, Plantaardige vachtverzorgende emulgator. Volledig gifvrij.

Gebruik voor honden
Dagelijks een klein beetje in je handpalm en door de vacht verdelen. Dit is wel afhankelijk per hond, sommige honden zijn voor teken en vlooien zeer smakelijk en dan is iedere dag noodzakelijk. Voor andere honden is één keer per week genoeg. In de winter tegen vlooien is éénmaal per week voldoende.
Bij hotspot: één tot twee keer per dag dun opbrengen
Oormijt: dagelijks de oorschelp met een beetje lotion op een watje schoonmaken.
Buiten het teken- en vlooien seizoen is één keer per week voldoende.

Gebruik voor paarden: als bij honden.

Gebruik voor mensen
Ter bescherming tegen teken, horzels e.a. insecten en parasieten kleine hoeveelheid achter je oren, polsen en enkels.
Eczeem droog: éénmaal per dag dun aanbrengen, eczeem nat twee maal per dag dun aanbrengen.
Psoriasis: dagelijks aangedane plekken dun insmeren.

Gebruik voor planten
1 op 10 verdunnen met water en over de planten en bloemen spuiten tegen luis en al het andere wat je niet in je tuin wilt hebben.

Gebruik bij allergieën: één maal per week manden, beddengoed en bank inspuiten met een verdunning van 1 op 10. Doodt mijt en vlooien eitjes komen niet meer uit.

Voor diepe open wonden word de Mumijo zalf aangeraden.

Niet geschikt voor katten, katten kunnen geen etherische olie verdragen.

Prijs
Fles van 500ml € 39,50 (voor iedere verkochte fles wordt 5 euro aan Stichting Idemo gedoneerd!)
Fles van 100 ml € 14,95

Tenminste houdbaar tot: eind 2018 daarna verliest hij zijn werking.
Bewaren: Koel en donker bewaren, goed schudden voor gebruik

De opbrengst is voor de 25 honden en 3 poezen van Domaine du Chien. Kijk op www.maisonduchein.be als u meer over deze gehandicapte dieren wilt weten.

Je kan hier de flyer downloaden

lotion tekst