Verslag buitenlandse hondendag 2012

Zondag 2 september heb ik voor onze stichting op de Buitenlandse Hondendag gestaan in Bemmel bij hondenschool Lingewaard.
Samen met heel veel andere stichtingen en kramen met hondenspullen, zoals voer, speelgoed en leuke spelletjes was dit een zeer geslaagde dag!
Prachtige locatie, mooi weer, veel bezoekers en positieve reacties en heel veel honden, echt heel veel honden!
En wat mij telkens weer verbaast, al die honden zijn zo sociaal en blij en deden graag mee aan de spelletjes die georganiseerd werden.
Er is niet 1 x een hond in de fout gegaan!

Ook werden er keuringen gehouden en was er een fotografe die van je hond(en) jou een foto kon maken.
Deze kun je via de site van BHD downloaden, misschien leuk om eens op die site te kijken?
Er werd ook een speeddate gehouden waar per stichting 1 hond mocht worden voorgesteld aan het publiek.
De ladyspeaker las dan het levensverhaal van de hond voor en deed dit erg leuk.
Ik heb Ronja, onze opvang labradorpup, mee laten doen, die steeds na een paar stapjes op haar gat ging zitten met haar eigenwijze koppie richting publiek, waar men veel plezier om had.
Er was wel een stel wat interesse toonde maar tot heden nog niets gehoord.

Ik heb best veel mensen gesproken, flyers uitgedeeld en uitgelegd wat onze Stichting zoal doet en hoop hiermee nog meer bekendheid te verwerven.
Chantien en Wendy, mede opvanggezinnen, kwamen de gelederen nog even versterken wat heel gezellig was.
Fijn dat Wendy en haar kids mij geholpen hebben met opruimen.

Hoop volgend jaar weer mee te kunnen doen! Marijke.

inschrijfformulier bourtange 003

inschrijfformulier bourtange 005