Perry

Lieve oude man,
Rust zacht lieve oude man met je eigenwijze gedrag, je humor, je liefde, je smeken om wat lekkers tijdens de wandelingen, en al je andere gekken streken die je had. We gaan je missen en je zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Vandaag hebben we onze lieve oude man Perry moeten laten gaan, O wat hadden we gewild dat je heel veel langer in ons midden kon blijven, maar het heeft niet zo mogen zijn. Je eerste 10 jaar heb je doorgebracht in het asiel in Varazdin waar je ter bescherming de laatste periode in de wc werd geplaatst omdat je iedere keer werd aangevallen door andere honden daar zat je in totale shock te beven van angst, het was voor ons dan ook geen moeilijke keuze om jou op te vangen, met veel liefde hebben we jou opgevangen en je werd van een agressieve oude man een lieve oude knuffelkont met een humoristische gebruiksaanwijzing, je had een hartruis en je was wat stram maar O wat hielden we veel van je. We hebben je ook nog geplaatst maar je had je huisje uitgekozen en zag het daar niet zitten en dat lag echt niet aan je baasje, we gingen je ophalen en Peter riep je en je kwam zo hard aanlopen dat je geen tijd had om te remmen en het laatste stukje op je kontje moest doen anders had je hem omver gelopen, je kwam terug bij ons en na een rondje door de kamer ging je tevreden op je kussen liggen, toen was ons besluit genomen je mocht je oude dag hier gewoon slijten samen met Guusje want Guusje was jou grote liefde en je leefde op als zij de kamer in kwam of een rondje met je ging lopen. Anderhalf jaar geleden werd er een nekhernia bij je geconstateerd en daar kreeg je pijnstillers voor en je was er weer die lieve vrolijke oude man, je was de vaderfiguur voor alle hondjes die we hebben opgevangen en niks vond je te druk en als dat wel zo was liet je een blaf horen en het spul was rustig. Ieder jaar had je wel een slechte maand maar na die maand begon je gewoon weer aan je zoveelste jeugd en leefde je onder een minimaal gebruik van pijnstilling een vrolijk eigenwijs leven. De laatste paar maanden kreeg je goede en slechte dagen maar de goede dagen hadden nog altijd de overhand tot een paar weken geleden, je gaf aan dat het genoeg was en dat je pijn had en een leven met pijn gunnen we jou niet, we zijn dankbaar dat we jou laatste jaren nog tot een feestje hebben kunnen maken want dat was het zeker, een feestje om jou te hebben in ons gezin.
Rust zacht lieve oude man, wij gaan jou missen.

11188311 759841347446466 5078528741608848210 n