Yoda

Gistermiddag (10 mei) was Yoda met mijn vrouw en zijn sinds kort beste vriendin Ravertje naar het Park. Raver is een zwerfhondje uit Spanje die sinds twee en een halve maand bij ons woont. Yoda en Raver waren beste maatjes en het stoeien ging de hele dag door afgewisseld door samen in een knoop slapen. Dat terzijde,

Het ging stortregenen en Yoda had al een hekel aan regen en die ging in een sprint richting huis, het hele park door. Mijn vrouw (ik was er zelf niet bij) was er achteraan gerend, bij de stoep stopte hij nog even, zag iets aan de andere kant van de weg en schoot de weg over. Daar is hij geraakt door een auto. Yoda is terug gelopen, was rustig en kroop in de schoot van Marielle, mijn vrouw. Daar heeft ze lieve dingen tegen hem gezegd, hem geaaid en toen is hij snel, rustig overleden.

We willen jou en St. Idemo bedanken voor ons Yoda in ons leven te hebben gebracht, ook al voelt de tijd die we met hem hebben gehad te kort.

Yoda was geweldig! Trouw, was het meest gelukkig als ie trucjes moest doen of de bal halen, een stok, maar alles voor de baas. Deed het geweldig met andere honden en ook alle mensen waren gek met hem.  

Hij was onze beste vriend en zullen hem ontzettend missen, maar hadden de tijd met hem niet willen missen!
Verdrietig teken ik,

Pascal en Marielle

yoda