Goedemorgen,
 
Ik wilde jullie een paar foto’s sturen van Bella. Ze is nu 2 weken hier en ze doet het prima. Zij en Tommy ravotten leuk samen, ze eet prima en loopt nu met een halsband aan de lijn. Als we met z’n drieën gaan wandelen wil ze naast Tommy lopen, heel schattig, maar daarbij loopt ze me letterlijk voor de voeten zodat ik moet oppassen om niet te struikelen. Heb ze nu beide aan een kortere lijn en dat gaat beter. Ik wacht op een plekje bij een jonge honden training, lijkt me leuk om met haar te doen.
 
Ze wil er ’s nachts nog wel minimaal 1 keer uit om te plassen, maar ze geeft het netjes aan. Deze week heeft ze binnen niets meer gedaan.
Afgelopen donderdag maakte ze kennis met ijzel en vannacht met sneeuw, jammer dat het vannacht donker was zodat ik niet kon fotograferen, want het was grappig om te zien hoe ze op de sneeuw reageerde. Ze probeerde op 2 pootjes te staan, maar ze was toch nieuwgierig genoeg om te snuffelen en door te lopen. Haar oren zijn heel expressief en ze gebruikt haar neus heel vaak. Als ik op de bank ga zitten wil ze op schoot en op haar buik gekriebeld worden.
Ze vindt het leuk om in de tuin te snuffelen en te rennen en de kou schijnt haar niet te deren, ze gaat graag naar buiten. Als ze beiden buiten gaat spelen staat Tommy soms moe aan de deur dat hij naar binnen wil en dan staat Bella nog te kijken van “zullen we nog een rondje?”. Ik dacht altijd dat Tommy veel energie had, maar Bella is hem de baas.
 
Deze week zag ze m’n vader weer (die had ze al eerder gezien) en toen begon ze te blaffen tegen hem, vond ze het een beetje eng. Maar gelukkig heeft m’n vader altijd plakjes worst in huis en waren ze weer snel vriendjes. Ze schrikt nog wel van onverwachte geluiden en ze blaft mee als Tommy begint, maar over het algemeen valt het schichtig zijn me heel erg mee.

Groetjes,
Carla