Fyro

 

Update januari 2017

Hallo Conny,

Hier is weer en update over Fyro. Hij is nu anderhalf en hij doet het nog steeds goed. Hij is nu helemaal op gewicht en ziet er super mooi uit, hij heeft hele mooie bespiering over zijn lichaam. We krijgen vaak complimenten dat hij er zo mooi uit ziet. Ik heb nu ook contact met een paar mensen die ook een buitenlandertje hebben en daar ga ik dan ook regelmatig mee wandelen. Hij kan nu ook stukjes los en dan laat hij zien hoe enorm hard hij kan rennen. Wij denken dan ook dat er windhond in zit, tot nu toe rent hij alle honden eruit.
De sneeuw vond hij geweldig, hij ging alleen maar harder en harder rennen. Als we met hem lopen dan moet hij ook persè over de sneeuw bulten heen. Ik heb weer wat foto's bijgevoegd.


Groetjes Lillan en Lester

 

 

Hoi Conny,
Hier volgt weer een update over Fyro.
Hij was 2 september jarig en dat moest toch een beetje gevierd worden, zie de foto's ...
Hij doet het nog steeds heel goed, hij is nog steeds enorm gespierd en blijft mooi op hetzelfde gewicht hangen. Hij is een paar weken geleden gecastreerd, alles is goed geheeld en ziet er super netjes uit.
Ook hebben we onze eerste cursus op de hondenschool afgesloten en hebben we een mooi certificaat gekregen (zie bijlage). We gaan binnenkort voor de cursus B.
Verder wil ik je nog wat foto's van hem sturen, want het is een echt fotomodel.

Groetjes Lillan, Lester en Fyro