Bobby

Hallo Conny,

Hier gaat het prima. Bello leek beter naar de naam Bobby te luisteren (beide namen staan in zijn paspoort) dus we noemen hem nu altijd Bobby.

Bobby is een schat en we hebben elke dag weer opnieuw plezier met hem. Aan het begin had hij wat tandproblemen maar deze zijn snel verholpen door tijdelijke medicatie. Nu gaat het weer prima.

Bobby houdt van lange wandelingen in de mooie Limburgse natuur. Wij waren al twee keer met hem op vakantie en ook dat vond hij erg leuk. Door zijn lief karakter en schattig uiterlijk trekt Bobby regelmatig de aandacht van andere mensen. Voor een knuffel is hij altijd te hebben.

Met andere honden vindt hij het meestal goed alleen geeft hij toch de voorkeur aan rustige honden. Hij is vooral dol op honden die qua uiterlijk op hem lijken.
Hondenschool gaat ook erg goed. Hij leert snel en vindt al die lekkere snacks natuurlijk heerlijk.

Bobby is een echte snuffelhond. Hij ruikt aan alles en heeft al heel snel door als er ergens een kat, konijn of reetje in de buurt zijn. Daarom heb ik hem een snuffelmat geknutseld. In de snuffelmat verstop ik iets lekkers en dan is aan Bobby de taak om het te vinden.

Bobby woont bij ons in huis en vindt het altijd fijn om zo dicht mogelijk bij ons in de beurt te blijven. Heel gezellig dus! We kijken al uit naar de warme maanden zodat Bobby overdag ook lekker met ons in de tuin kan liggen.

Wij zijn ontzettend blij met onze Bobby en zouden hem voor geen geld van de wereld kwijt willen raken.
Bedankt voor deze lieve hond!

Julia & Jeldrik