Mia

Update 22 december 2016

Hallo lieve mensen,

Even een paar fotootjes van Mia (nu Lola). Ze doet het fantastisch, binnenkort gaan we beginnen aan onze derde gehoorzaamheidscursus en we doen ook samen een cursus balans en coördinatie, wat heel goed is voor haar zelfvertrouwen. Twee keer per week mag ze lekker los lopen in het bos. Thuis is ze nog steeds jut en jul met onze Harrie. Ook is ze erg lief voor kinderen en katten. We hebben het erg getroffen met haar. Succes met de kerstactie, ik heb ook gestort en de actie gedeeld op mijn pagina! Hele fijne kerstdagen!

Hallo allemaal,

Hier even een update over Mia. Ze is nu vanaf maandag bij ons en draait mee in het gezin alsof het nooit anders is geweest.  Zij en onze reu Harrie zijn dikke maatjes. Ze leert heel snel en over twee weken gaan we beginnen met de jonge hondencursus.
Ze heeft zich de eerste nacht al keurig gedragen.  Ze is lekker bij de andere hond in de mand gekropen en heeft nog geen een keer gepiept.  Ook zijn we rustig het alleen zijn aan het opbouwen. Af en toe zijn we even een boodschap aan het doen en ook dit is geen enkel probleem.
Kortom we zijn erg blij met haar,  het is een goede match.

Hartelijke groeten,

Jinke Krijgsman