Mila en Meika

Hi Conny
Het gaat erg goed met de honden hoor, ze zijn erg lief en fijne maatjes van ons geworden.
We hebben 3 cursussen met de honden gedaan en gaan misschien nog door met gg training.
Het enige wat jammer is is dat ze buiten niet los lopen want daar hebben we flink wat tafrelen mee meegemaakt,  samen weglopen en een heel kippenhok uitroeien bijvoorbeeld.
We hebben ons terrein omheind en ze lopen bij ons de hele dag los maar als we gaan wandelen dan blijven ze aan de lijn.
Ze zijn erg verschillend van karakter, Meika is uitbundig altijd in voor een spelletje maar ook heel gehoorzaam en als ik met de paarden bezig ben ligt ze altijd bij mij in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Mila is veel eigenzinniger en trekt meestal haar eigen plan, een vrij harde hond die niet snel onder de indruk is van welke korrektie dan ook.
Maar Mila is wel mijn grootste vriendin en ze is erg op mij gericht en Meika meer op mijn man.
Wat de katten betreft, het gaat nu eindelijk beter. 1 van de katten was bijna doodgebeten door Mila en daarna heb ik haar een paar keer een tik gegeven als ze wat wilde proberen, daar heeft ze ontzag voor en ze tolereert de katten uiteindelijk wel( hoewel haar ogen vaak lijken te zeggen...er komt een dag en dan ben je van mij). Het zijn hele fijne en waakse honden en we zijn superblij.

Ik was blij verrast dat ik een mail van je kreeg want ik vroeg mij al af of jullie geïnteresseerd zouden blijven....ja dus, top!

Hartelijke groet, Charlotte Meijer