Aafke

Hallo Conny
Het gaat erg goed , ze is een schat !
De eerste 2 nachten  heb ik  beneden geslapen bij haar , de 1e nacht    piepte ze regelmatig en likte mijn hand , de 2e nacht kwam ze af en    toe even kijken en ging daarna weer in haar mand liggen. Dus kon ik    de 3e nacht wel naar boven ; ging prima , we hebben haar niet    gehoord .
Aafke heeft zich snel aangepast , ze is rustig in huis en je kan    haar prima via je stem corrigeren . Eerst was ze een beetje bang    voor Wilfred , maar je weet natuurlijk niet wat ze allemaal heeft    meegemaakt !  Ze heeft er wel wat moeite mee  als een van onze    katten bij ons komen  , in het begin gromde ze dan en joeg ze weg ,    maar ze deed ze geen kwaad , we corrigeerden haar wel met onze stem    . Nu gaat ze er regelmatig tussen staan ; wij proberen gewoon maar    de aandacht te verdelen , ze moet er maar aan wennen dat ze niet    alleen alle aandacht krijgt .
Ze geniet van de lange wandelingen in het bos ; 2x daags , sinds 6    januari loopt ze los , ze houd je in de gaten en komt wel als je    roept maar is gauw afgeleid en neemt dan wel eens de benen , dan    moet je even op haar wachten. Maar wij waren ook geen jonge hond    meer gewend , de laatste jaren liepen we met 3 oude honden in het    bos , dan moest je alleen maar achterom kijken. Je hoeft geen    stokken te gooien , want daar is ze heel bang voor , w.s is ze    daarmee geslagen vroeger !
Ze eet prima 2x daags , schrokt wel erg ; dus ze krijgt eerst    brokken en daarna pas een beetje zacht voer zodat ze iets rustiger    eet , voor betere vertering. En hondenkoekjes en kauwstaafjes lust    ze ook graag.
Aafke is een zachtaardige , erg aanhankelijke hond die met alle    honden wil spelen en we zijn heel blij met haar !

groet Wilfred en Linda