Yuna

Hallo
Het heeft even geduurd maar hier dan eindelijk weer een berichtje over Yuna.
Het gaat super met haar ze is een super lief hondje, naar mensen toe is ze heel vriendelijk en loopt op iedereen af vooral kinderen vind ze helemaal te gek als ze maar aangehaald en gekroeld wordt.
Met kleine hondjes heeft ze totaal geen problemen met grote honden is ze nog steeds op haar hoede is wel nieuwsgierig maar als ze te dichtbij komen wil ze nog wel eens snauwen. Maar als ze ze eenmaal kent dan is ze heel blij en likt ze ze om de bek. Mijn dochter heeft ook grote honden en dat gaat prima.
Ze is geen speelhondje soms doet ze een poging en dat is zo komisch dat de andere honden er van schrikken want dan rent ze als een bezetene rond en gromt en blaft ze.
Heb haar onlangs de vacht afgeschoren, ze had zo'n dikke vacht vooral om de nek. Ik vind haar zo leuk nu en krijg van iedereen ook leuke reacties dat ze er zo leuk uit ziet nu.
Dus het gaat heel goed met haar heb haar al weer bijna een jaar en ben blij met haar thuis is ze heel rustig je merkt niet dat je een hond hebt maar dat vind ik niet erg.
Bijgaand een paar foto's heb er wel meer maar weet niet zo goed hoe ik ze van de telefoon op mijn pc krijg deze zijn van vandaag. bij goed geluk heb ik ze kunnen overzetten.
Zal proberen wat vaker foto's te sturen.
Groetjes Roelien Grooten.