Jamie (Juli 2015)

Hallo allemaal,
 
Wij dachten eventjes tijd voor een kleine vakantie update van onze Jamie.
We zijn weer een paar maandjes verder sinds Jamie bij ons is, en alles gaat geweldig goed.
We hebben inmiddels onze eerste Diploma op zak, en op wat puberstreken na, is hij een super lieve hond die graag activiteiten onderneemt.
Onze vakantie voor dit jaar bestaat uit dagjes uit met het gezin, waar Jamie uiteraard ook onderdeel van is, vandaar dat we vandaag hebben gekozen voor een dagje Ouwehands dierenpark.
Dit was een hele belevenis voor onze Jamie, ondanks dat het vandaag een natte dag was, hebben wij met zijn allen een geweldige dag gehad, en heeft Jamie kunnen kennis maken met de niet alledaagse dieren, wat resulteerde in geweldige momenten. Zo zijn wij er achter gekomen dat Jamie zwaar onder de indruk is van standbeelden, met name ijsberen en krokodillen en we daar dan staan met een hondje die blaft naar een nep ijsbeer/krokodil.
Ook vond hij de ringstaartmaki’s heel erg interessant en ging hij er uitgebreid voor zitten om ze te bestuderen.
Wij wensen iedereen en alle (Idemo) Hondjes nog een hele fijne vakantie toe, zelf gaan wij nog eventjes verder genieten van onze eigen vakantie en nog een paar mooie fotootjes maken en verzamelen voor een volgende update.
 
 
Groetjes de familie Gouw en een poot van Jamie!
 
 
(April 2015)
Hoi Conny,
 
Denk doe eventjes een update van Jamie (voorheen Jarno).
 
We zijn veilig en wel thuis aangekomen, Jamie heeft het voortreffelijk in de auto gedaan.
Thuis gekomen, was het wel allemaal spannend. Rustig hebben we samen de boel verkend, en toen was het tijd om binnen te kijken dit was ook heel erg spannend maar ging heel erg goed, en al snel voelde hij zich thuis en ook met onze kinderen gaat het ver boven verwachting, hij lijkt al meteen helemaal gek op onze jongste van 2 jaar te zijn en zoekt ook veel beide kids op.
Wel is hij een beetje bang om door deuren te lopen, maar dit zal met de tijd wel beter worden, ook de eerste ontmoeting met onze katten was zeer interessant, de oudste kat wist niet hoe snel hij weg moest vluchten, maar onze andere kat was wel heel nieuwsgierig en ze hebben zelfs al eventjes neus contact gemaakt, dus daar make we ons niet zo heel veel zorgen om.
Jamie is wel heel erg moe van de hele reis en heeft al een plekje gevonden en slaapt nog eventjes lekker bij, Jamie is alles wat we hoopten en hopen nog een mooie tijd tegemoet te gaan samen met Jamie bij ons.
Nog eventjes in alle rust Jamie laten wennen aan zijn nieuwe thuis, en dan binnenkort als hij is bijgekomen en gewend, kunnen we los met de honden cursus, ik kan niet wachten tot hij de basis onder de knie heeft en ik met hem aan de slag kan bij de hondenschool met speuren e.d.
 
Groetjes de familie Gouw en een poot van Jamie!!