Milford

Hallo Conny,
 
Bij deze informatie over milford :
 
Toen we hem hebben opgehaald was hij wel een beetje nerveus,maar toen hij kennis maakte met onze andere honden was het ijs snel gebroken en hebben ze wel een paar uur lekker buiten in de zon gespeeld.
Wat ons meteen opviel was dat hij ontzettend mager was en daar zijn we wel een beetje van geschrokken,we proberen nu door hem geregeld eten te geven ( wat grotere porties kan hij nog niet op ) hem wat dikker te laten worden ( de eetlust is wel goed ).
Verder raakt Milford ontzettend bang als we de riem aan de halsband willen bevestigen het is net of hij daar iets naars mee heeft beleefd in het verleden.
Het luisteren gaat steeds beter en Milford kan nu al zonder lijn rondlopen om de boerderij.
Milford ( we noemen hem nu Leo ) is ook gek op spelen, de hele dag door speelt hij met z’n grote vriend Bram ( de rottweiler ) die maar een maand ouder is als Milford  twee puppen dus eigenlijk nog.
Milford is erg lief en heeft een mooi karakter is soms naar vreemden nog een beetje schuw maar ook dat gaat steeds beter.
Kortom... we zijn blij met Milford en we weten dat hij nog veel moet leren en daar zal hij ruim de tijd voor krijgen want met kalmte en vertrouwen kom je het verst.
 
Gr Freddy en Maria