Nala

Hallo,

Ik wil even laten weten dat ik goed ben aangekomen en dat het goed gaat. Die kleine op de foto heet Chico en is een beetje een macho, maar geen nood... Ik heb hem al laten weten hoever hij kan gaan en het gaat prima samen!

Er schijnen ook nog ergens twee katten in huis te zijn, maar dat boeit me niet, en dat ik er ben kan hen ook niets schelen... Lekker makkelijk!
Ik heb goed geslapen en het eten hier vind ik heerlijk! Ik geloof wel dat ik geacht wordt buiten te plassen en poepen, maar dat snap ik nog niet zo goed... Het is leuk, maar ook een beetje spannend om mee te gaan  wandelen. Er is zoveel te ruiken hier in de buurt, en ik wil ook heel graag mijn nieuwe baasje in de gaten houden. Als ik terugkom van het wandelen doe ik het dan maar even  in de tuin... Vinden ze helemaal niet erg, ik leer het nog wel, zeggen ze...

Nou, ik ga weer even een tukje doen. Even bijkomen van alles... Ik heb een heerlijk kussen gekregen en mijn nieuwe baasje is in de buurt, dus ik voel me veilig... Tot later!

Ps: Ze hebben we Nala genoemd, maar verder heb ik nog niets te klagen.

Gr. Nala.


Ook de groetjes van
Ellen Boekelaar
Culemborg