Vasanti  (update 14 maart 2015)

Hoi Grietje,

Met Vasantie gaat het prima. Ze loopt al hele stukken los, kan ze lekker vliegen en draven. Als het woord wandelen valt staat ze al bij de deur, zo mooi vindt ze dat.
Ze is nog wel schrikkerig en bang voor de auto. Als ze er eenmaal in zit is het goed.
Een dankbare hond waar we veel plezier aan beleven die ook nog goed luistert naar commando’s. Ze heeft hier de tijd van haar leven en wordt aan alle kanten vertroeteld.
We krijgen ook complimenten onderweg dat we zo’n prachtig hondje hebben. Dus verder helemaal niks te klagen over die kleine dondersteen.
Hieronder een paar recente foto’s.

Groet, Jan en Jannie

 

 

 

10 Jan. 2015

Hoi Grietje,

Met Vasanti gaat het uitstekend. We zijn net weer een eind wezen wandelen en dat vindt ze prachtig. Alleen we moeten wel beiden mee, want met 1 van ons te wandelen heeft niet haar voorkeur, maar dat komt wel. Ze plast nog wel eens in huis en het poepen doet ze meestal buiten, dus dat gaat de goede kant op. ’s Nachts staat ze bij ons op de slaapkamer in haar mand waar ze de hele nacht doorslaapt, dus dat gaat prima. Ze trekt heel veel naar Jannie toe, dat is haar grote vriendin. Veel blaffen doet ze niet, haast niks. Ze is verschrikkelijk nieuwsgierig, ook tijdens het wandelen moet ze alles zien wat beweegt en kom je soms geen meter vooruit. Het is verder een heel aanhalig hondje die tijden bij je op de schoot kan liggen en dan rustig slaapt. Al met al een prachtig beestje waar we heel blij mee zijn.

Groeten, Jan en Jannie