Indy

Hoi,
 
Het gaat heel goed met Upsala. Ze heet Indy nu ;). Het is een hele lieve leergierige, speelse hond. Ze kan goed opschieten met onze andere hond. Tegen onze katten blaft ze soms. Maar dat komt doordat een van de katten  haar een tik gegeven heeft. En dan moet je jezelf natuurlijk wel verdedigen ;). Maar ze is wel te sturen. Een keer Indy nee en ze stopt.
Ze is lief voor de kinderen. Het is echt een hele sociale hond. 
 
We oefenen het lopen aan de lijn. En dat gaat redelijk.  Als onze andere hond (Sam) voorop loopt trekt ze. Loopt zij voorop dan blijft ze netjes naast je. Soms blaft ze naar andere honden onderweg. Maar ze is niet agressief. 
 
Zindelijk is ze nog niet helemaal. Maar dat gaat goed komen. Ze is groot, maar tegelijkertijd nog heel jong. Maar ze leert snel en graag. 
 
Sinds ze hier is wisselt ze. Dat betekent veelvuldig kauwen op botten en piepende ballen. Schoenen,  knuffels en sokken moeten we van de vloer houden anders kauwt ze daarop. 
 
Ze ligt nu lekker bij me op de bank (ze wordt vermoedelijk een hele grote schoothond). Foto hiervan heb ik toegevoegd. 
Echte actiefoto's heb ik niet. Ze loopt direct op ons af als we een foto maken en ze dat ziet. Goed nieuwsgierig dus. Hoop dat jullie de video kunnen kijken. 
 
Indy eet en drinkt vanaf dat ze hier binnen kwam. Geen dagen gelukkig dat ze niet wilde. En op vuurwerk heeft ze nauwelijks gereageerd.
 
Tot zover dit verslag. Als jullie informatie missen laat het dan weten, dan vul ik het aan :).
 
Fijne avond nog!
 
Groetjes,
Roelien en van Andre, Sven en Mirte
Poot(je) van Indy en Sam